Biologische Scheerzeep

Biologische Scheerzeep Ceder in blok of blik.

Bio Logo Vegan - Zeepziederij BorssenburgVoor hem en haar die graag nat scheren, heeft Zeepziederij Borssenburg ook een biologische scheerzeep.
Deze handgemaakt natuurlijke vegan scheerzeep wordt op puur ambachtelijke wijze, gemaakt van uitsluitend biologisch plantaardige grondstoffen en ingrediënten.
De zeep heeft een gemiddeld gewicht van 95 gram per stuk (vers verpakt).
Wij verpakken onze zepen in vetvrij papier met een wikkel van 100% FSC-recycled papier. Zero waste.

Voor mannen die zich graag scheren met scheerkwast, hebben wij onze populaire Scheerzeep Ceder nu ook in een handig 100ml. blik.

Deze biologisch vol schuimende scheerzeep, met een warme geur van ceder, heeft een ontstekingsremmende werking op de huid.
De toegevoegde aloë vera zorgt ervoor dat je huid heerlijk zacht blijft aanvoelen.

Sandelhout
INGREDIËNTEN (verzeept): olijfolie, kokosolie, cacaoboter, amandelolie, castorolie, aloë vera, shea butter en arganolie. TOEGEVOEGD: witte argiletz klei en rijstmeel. GEUR: etherische olie van ceder en mandarijn.
Biologische scheerzeep - Zeepziederij Borssenburg Amsterdam

Hoe onze Scheerzeep te gebruiken.
Maak voldoende schuim in je handen en masseer hiermee de huid. (Uit blik kan de Scheerzeep makkelijk opgenomen worden met een natte scheerkwast).
Voor hen die eerder scheerschuim uit een spuitbus gebruikten, is het wellicht even wennen.
De zeep geeft voldoende schuim en zal, door de toegevoegde natuurlijke boters en oliën, gladder scheren en aangenaam aanvoelen.

Ambachtelijke Zeepziederij Borssenburg Amsterdam